keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

InBody-mittaus

Aamupaino: 81,2kg. Joo, sorruin punnitsemaan. :D Mutta ilolla, eipä ole paino noin alhaalla vielä ollutkaan! Nyt lupaan etten enää puntarilla käy tällä viikolla, kun tuntuu toimivan tämä en-stressaa-mistään-enkä-punnitse-itseäni -tekniikka.

Varasin itselleni huomiseksi InBody-mittauksen, iik!! Olen kerran aikaisemmin joillakin tyky-päivillä tuossa mittauksessa käynyt, ja silloin järkytyin kun rasvaprosentti oli 60!! Nyt toivon että olisi siitä parin vuoden takaisesta tutkimuksesta tuo rasvaprosentti laskenut, mutta jotenkin en jaksa uskoa. Joka tapauksessa nyt on tarkoitus ottaa "lähtötilanne" ja pyrkiä siihen, että muutaman kuukauden kuluttua uudessa mittauksessa luvut näyttäisivät paremmilta. Uskon, että tämä mittaus antaa taas uutta potkua projektille, kun näkee ihan oikeina numeroina oman tilanteensa - ei siis vain paino, vaan myös kehon rasvaprosentti ja viskeraalirasvan määrä.

Harmittaa, kun ulkona on ihana aurinkoinen keli, mutta olen loukussa töissä. Siinä vaiheessa kun kotiin pääsee, on aurinko jo laskenut. :( Tänään olen taas menossa Power-tunnille, kolmatta kertaa. Joka kerta se jännittää ja alitajunta meinaa keksiä tekosyitä jättää tunti väliin, mutta ei tässä luovuttamaan ruveta!

Yritän syödä enemmän proteiinia, vaikken esimerkiksi rahkasta kauhesti välitä. Pitää nälkää paremmin ja näköjään tuo paino lähtee putoamaan, kun syö välipalaksi rahkaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti