keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Fiiliksiä!

Mulla on jotenkin tosi hyvä fiilis! Olen tiukasti pysytellyt pois vaa'alta - se selvästi saa luovuttamaan, jos paino ei putoakaan toivotulla tavalla. Olen lisännyt välipalojen määrää ja kävellyt enemmän. Olo on todella kevyt, vaikka paino ei välttämättä ole pudonnut. Sehän tässä onkin tärkeintä, eikö? Se olo, se miltä tuntuu.

Olen saanut monelta taholta vinkin, että riittää kun salilla käy 2-3 kertaa viikossa. Muutoin kävelyä, kävelyä, kävelyä! Nyt kun sitä oikein ajattelee, niin tietenkin siinä on enemmän järkeä! Ensin rasva pois, ja sitten salille lihasta kehittämään! Kävelyyn on ollut jotenkin vaikea totuttautua, mutta lenkillä on tosi kiva käydä erityisesti jos saa kaverin mukaan. En ole pahemmin yrittänyt juosta, kun siitäkin tulee riittämätön ja pläski olo. Pidän vaan mielessä, että 10 000 askelta päivässä edistää painonhallintaa. 10 000 askelta päivässä edistää painonhallintaa. 10 000 askelta päivässä edistää painonhallintaa. 10 000 askelta päivässä edistää painonhallintaa. Eilen taisi tulla jopa 12 000 askelta ja maanantaina 10 000 + sulkapalloa! 

Erityisen tärkeäksi olen kokenut nuo välipalat. Jotenkin vasta nyt olen oivaltanut, että välipala kuuluu syödä ennen kuin tulee nälkä! Sehän niiden pointti juuri on! Näin olen pystynyt pitämään ruokailuni järkevänä. Lounaaksi ja päivälliseksi olen syönyt kanaa 150g ja siihen lisäksi pakastekasviksia niin paljon kuin napa vetää.

Kyllä tämä terveellinen elämä tuntuu aika hyvältä. :)

4 kommenttia:

  1. Ihanan pirteä postaus - hyvä olo huokuu tänne asti :) Suotta sitä vaakaa kyttäämään jos olo on hyvä, itekkin usein huomannu että liika pomppiminen saattaa lannistaa muuten hienosti sujuvia päiviä :) Kyllä se vaaka tulee ajallaan perässä, etenkin kun jatkaa vaan pirteellä fiiliksellä kohti parempia tapoja. Hirmusesti tekee nyt itekkin mieli lenkille flunssan kourissa mutta vielä pitää ootella parempaa kuntoa ettei tuu jälkitauteja. Lenkkeily jos mikä tuo vyötäröä esiin, sen huomasin jo viime touko-kesäkuussa! :) Lisäks lenkkeily (kävely) kiinteyttää hyvin jalkoja ja reisiä, pebaakin, ja ite en tosiaan oo vielä painoja nostellu joten ihan kävelyn piikkiin menee :) Ite mietin kanssa tuota 2-3 krt vko lihaskuntoa ja kävelyt 3-4-5 krt päälle. Tällä hetkellä en käy salilla (täällä liian kalliit) mutta toivottavasti jumpat ajaa edes jokseenkin saman asian :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti tsempistä! Täytyy kyllä jatkaa tätä kävelyä, satoi tai paistoi! Kaikki hokee, että pitäisi aamulla käydä kävelyllä ennen aamupalaa vähintään 30min, mutta en minä jaksa!! Annoin senkin anteeksi itselleni: jos tuntuu paremmalta mennä iltapäivällä, menen iltapäivällä. :)

      Poista
  2. Toi on muuten totta. Ammattilaisetkin pitää haastavana laihduttamista ja lihasten kasvattamista samaan aikaan. Itsekin yritän olla käymättä vaa'alla kovin usein, muuten sitä hermostuu ihan pienistäkin. Me naisethan nyt tunnetustu turvotaan sun muuta ihan mielivaltaisesti kun hormonit heittää häränpyllyä.

    VastaaPoista