perjantai 21. helmikuuta 2014

Fuck

Aamupaino: 82,2kg

Ketuttaa.

Sanokaa joku, että paino nousee vain koska menkat ovat alkamassa?!?!??!! En tiedä mitä ajatella. Olen syönyt maksimissaan 1900kcal joka päivä ja liikkunut noin kuutena päivänä viikossa. Ja paino vaan nousee. Ymmärrätte varmaan miksi herää ajatuksia luovuttamisesta. :(

4 kommenttia:

  1. Onko sulla ollu yhtään lepopäivää liikunnasta? Ite ainaki oon huomannu et monen päivän liikuntaputki kerää nesteitä tai mitä lie ja sitten kun pitää rauhallisen lepopäivän, niin paino tippuu :) Menkat, stressi, huonot yöunet, nesteet...syitä on vaikka kuinka monia. Liikunnat kuullostaa kuitenkin niin hyviltä että tuskinpa on mettään menny :) Jatka vaa sinnikäästi, ihan varmasti niitä tuloksia alkaa näkymään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti tsempistä! Näytti johtuvan menkoista, sillä paino putosi puoli kiloa kun alkoivat. :)

      Poista
  2. Apua, nyt ei saa luovuttaa!! Vaikka tiedän kyllä hyvin tunteen, mulle kävi näin:

    3. viikko Superdieettiä takana, uskaltauduin lopultakin vaa'alle, ehkä sieltä olisi edes 1 kilo lähtenyt. Olen nimittäin lihaskuntoa tehnyt niin että hiki pisaroi otsalta jumppamattoon ja ruokavaliotakin oon noudattanut grammalleen. Arvaa mitä vaaka näytti? KILO oli tullut lisää lähtöpainoon!!!
    Sillä hetkellä ajattelin että selvä, nyt loppuu tää Superdieetti, tästä ei ole mitään hyötyä, päinvastoin.

    Sitten sain kaksi selitystä tilanteeseen. Kun lihaskuntoa tekee, lihas kasvaessaan sitoo nestettä tilapäisesti ja se voi näkyä lievänä painonnousuna. Ja lihaksen kasvaessa rasvaa palaa, mutta tilalle tullut haba painaa enemmän kuin pois palanut rasva. Ja tätä kuulemma tapahtuu paljon, silti se kropassa näkyy hiljalleen kiinteytymisenä. Eli paino voi ihan oikeasti vähän nousta, etenkin jos tekee lihaskuntoa ja syö proteiineja (kuten pitääkin tietty).

    Oli pakko varmistaa tämä mittanauhalla ja kyllä - lanteilta (eli mun armailta jenkkakahvoilta :D ) oli lähtenyt kokonainen sentti!! Vaikka vaa'an luku näytti muuta.

    Kokeile säkin sitä, että otat mittanauhan käyttöön ja sovitat välillä jotain puristavia housuja, josko ne mahtuisi vähän helpommin jalkaan? Mä päätin, että jätän vaa'alla seisoskelun nyt kokonaan, se vain vie mut lopettamisajatuksiin, ei oikeasti ollut kaukana jättää leikkiä sikseen. Itse kun ei sitä muutosta kropastaan huomaa kun omissa nahoissa joutuu aina kulkemaan.

    Toivottavasti tästä oli sulle hyötyä ja lohtua, älä luovuta!!
    Paino voi heitellä jo menkkojenkin takia, jos ei muusta.
    Mutta terveydellinen fakta on, että kyllä se lähtee laskemaan kun kulutat enemmän kuin syöt, niin ne kaikki sanoo :) !! Mä niiiiiiin pidän sulle peukkuja pystyssä, jaksa vielä, jaksa jaksa!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, kiitos tsempistä! Mittanauha voisi tosiaan olla hyvä, ja omistankin sellaisen mutta en yhtään tiedä missä se on! :/

      Tosiaan tämä kyseinen painon äkillinen nousu johtui niistä menkoista, koska paino putosi heti kun menkat alkoivat. Eli siltä osin kaikki hyvin. :)

      Tietysti voisi tehdä hyvää kun siellä vaa'alla kävisi kerran viikossa eikä joka päivä.

      Poista