sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Huojennus

Aamupaino: 81,9kg.

Viikonloput vaikuttaa mulla aina, koska haluan aina lomapäivinä ottaa rennommin. En merkitse syömisiäni ja yhden suklaapatukan ja ison kaakaonkin vedin napaan lauantaina. Samoin tuli syötyä mämmiä sokerilla, mikä ei ehkä ole ihan se terveellisin yhtälö. :D Mutta ensimmäistä kertaa ever viikonlopun aikana nousi vain parisataa grammaa, eikä kiloa. Niin ja tähän lienee syytä sanoa, että menkkojen alettua aamupaino oli 81,6kg eli ihan turhasta kitisin viime viikolla!

Tutkin keskustelupalstoja - koska nehän ovat melkein sama asia kuin lääkärin vastaanotto - ja löysin paljon keskustelua siitä kuinka kuukautisten alkaminen voi nostaa painoa jopa kolme kiloa. Tiedän siis vastaisuudessa olla skitsoilematta. :)

Tänään on tosi väsynyt olo mutta aion mennä joko salille tai sulkapalloon - on vielä epäselvää onnistuuko jälkimmäinen. Huomenna olen luvannut itselleni mennä uudelleen Poweriin, jossa kävin ensimmäistä kertaa viime viikolla. Lihakset oli sen jäljiltä monta päivää kipeänä enkä ole pystynyt kunnon salitreeniä sittemmin tekemään, mutta nyt toimii jo! Tästä kun saisi viikoittaisen aktiviteetin niin kehittyisi lihaskunto varmasti huimaa vauhtia!

Hauskaa ja aktiivista viikkoa kaikille! Kevät on tullut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti