keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Tänään kohtaan pelkoni!

Aamupaino: edelleen se 81,7kg. Tyydyn siihen.

Tänään on se päivä, kun uskaltaudun ryhmäliikuntatunnille joka ei ole pilatesta, yogalatesta tai venyttelyä! Luvassa on siis puoli tuntia kestävä Core, jossa käsittääkseni reenataan selän ja vatsan lihaksia, ja siihen perään Power, joka lienee sama asia kuin BodyPump. En ole koskaan käynyt missään tämän tyyppisessä ja olen suoraan sanottuna kauhuissani. Kiinnitän todella paljon huomiota siihen, mitä muut minusta ajattelevat ja se on suurin syy miksi en ole ryhmäliikuntatunneille uskaltanut. Pelkään myös sitä, etten yhtäkkiä jaksakaan ja sitten vain möllötän siellä ja katson kun muut tekee.

No, valitus sikseen! Tänään otan itseäni niskasta kiinni ja menen kokeilemaan! Siinähän sen sitten näkee, että onko se ollenkaan minun juttuni.

Tämä aamu alkoi reippaasti. Söin maitorahkaa, mansikkakeittoa ja itse tekemääni vehnätöntä mysliä. Päätin taas pakottaa itseni rahkan syömiseen, vaikka en ole siitä oikein koskaan pitänyt. Proteiinia on saatava! En myöskään ole yleensä tykännyt mistään mansikkajutuista, mutta tajusin mansikkakeiton olevan makein Valion mehukeitoista ja siksi ehkä sopivin rahkaan. Ja näin tosiaan oli, mansikan makeus piilotti rahkan kitkeryyden. Mysli sopi siihen myös hyvin, antoi makua ja ennen kaikkea kuituja!


Tästä tulee ehkä vakioaamiaiseni. Proteiini ja kuitu myös pitää nälkää hyvin, joten lounaalle ei välttämättä ole niin kova kiire tällä kertaa. Joka tapauksessa lounaaksi on luvassa hunajamarinoitua broileria ja kruunukasviksia. Joku voisi väittää, että marinadit ovat tosi epäterveellisiä, mutta en minä rupea kaikesta tinkimään. Mielelläni kuitenkin kuulisin vinkkejä, miten maustamattoman broilerin saisi parhaiten maustettua - kevyesti! Kermaa pyrin välttämään, siitä kertyy turhia kaloreita.

Tsemii kaikille jotka painii samojen asioiden kanssa! Toivottavasti siellä joku on lukemassa. :)

7 kommenttia:

  1. Hei jos et ole kokeillut vielä valion sokeritonta boysenmarjakeittoa, niin kantsii kokeilla.. Peittää tosi hyvin rahkan makua :). Mä teen kanan niin että ostan kanan fileepihvejä ja leikkaan ne pienemmiksi (yksi pihvi yleensä kolmeen osaan) ja pannu kuumaksi, voita paistoon ja sitten kanat pannuun. Antaa olla ihan rauhassa ja hakee värin pintaan. Sitten suolaa eikä oikeestaa muuta :)... Tää on musta tosi hyvää, ja varsinkin salaatin kanssa.

    -hanna v-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan. Ehkä se voisi olla yksinkertaisinta että laittaa vain sitä suolaa. Ehkä olen aikaisemmin laittanut liikaa jotain ihme mausteita niin on kanan maku mennyt pieleen.

      Tuota karviais-boysenmarjakeittoa söin aina aikaisemmin, mutta kyllästyin siihen aivan totaalisesti. Laitoin vaihtoon välillä. :) Tosin en tainnut sitä koskaan tajuta rahkaan laittaa!

      Kiitti vinkeistä!

      Poista
  2. Uusi lukija ilmottautuu! Kivalta blogilta vaikuttaapi, jään seurailemaan. Hurjasti tsemiä koitokseen! :) Jos haluat tulla vastavierailulle niin blogini löydät täältä: mannamasu.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Hei.
    Onpas sulla kiva blogi. :)
    Vielä tosta kanasta. Ehdottomasti currya ja joskus cayannepippurii. Eritoten cayannepippuri vilkastuttaa aineenvaihduntaa, koska on niin tulinen mauste. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm pitääpä kokeilla. Currystä tosin en tykkää jostain syystä. Mutta ehkä siihenkin tottuisi. :) Kiitos!

      Poista
  4. En tiedä ootko jo kokeillu, mutta ite saan rahkan parhaiten (itse asiassa oikein sujuvasti) alas heittämällä rahkan ja mehukeiton blenderiin ja juon sen. Helppoa ja nopeaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm. Pitääpä kokeilla. En yleensä käytä blenderiä, koska sen peseminen on niin ärsyttävää. :D Pitäisi kyllä, niin tulisi syötyä marjojakin enemmän.

      Poista