tiistai 18. helmikuuta 2014

JES! Vihdoin voiton puolella!

Vapisevin sormin kirjoitan: aamupaino 81,7kg. Kuulostaa ehkä maailman pienimmältä pudotukselta, mutta painoni on junnannut 82-83 kilossa luoja ties kuinka kauan, ja nyt se vihdoin lähti laskemaan! Bileet! :D Ja nyt sitten tuleekin eteen se hankalin kohta: "kyllähän mä nyt yhden suklaapatukan voin syödä kun olen laihtunutkin". Pitää välttää kaupassa käymistä selvästi. Onneksi pakkanen on täynnä kanaa!

En jaksanut eilen mennä salille, joten kävin vain pitkällä lenkillä metsässä. Oli muuten todella liukasta, en voi suositella kenellekään! Ostin pari viikkoa sitten ulkoilutakin ja lämpökerraston, joiden kanssa on ihana ulkoilla. Koko ajan on pikkuisen viileä, mikä rohkaisee ottamaan juoksuaskeliakin silloin tällöin. Lisäksi älysin ostaa päähän pannan, joka lämmittää ja suojaa korvia, mutta ei hiosta päätä. Suosittelen kaikille jotka aloittelevat juoksuharrastusta tai muuten vaan ulkoilevat hiki päässä!

Yritäpä itse ottaa kuva omasta päästäsi. :D

Olen aikaisemmin tehnyt sen virheen, että olen lähtenyt ulkoilemaan untuvatakissa ja pipo päässä - kuumahan siinä tulee! Ulkoilu on tuntunut inhottavalta, kun hiostaa niin kovasti ja on halunnut hidastaa vauhtia ettei vaan enempää tule tukala olo. Tämän vuoksi tämä kevyt ulkoilutakki ja panta tuntuu niin nerokkaalta idealta. Tiedän - kaikki normaalit ihmiset ovat hoksanneet tämän jo aikojen alussa.


Toinen asia jonka olen huomannut motivoivan ulkoiluun, on tämä blogi. Yritän ottaa lenkillä kuvia mahdollisuuksien mukaan, jotta saan niitä lisättyä kirjoituksiini. Näin muistan itsekin paremmin niitä fiiliksiä joita on kirjoittamisen hetkellä ollut ja saan niistä lisäpotkua tulevaisuudessa. Suosittelen!

Otan muuten vastaan vinkkejä hyvistä kävely-/lenkkeilybiiseistä. Tällä hetkellä juoksussa puskee eteenpäin Pump it, Rolling in the deep, Happy ja Eye of the tiger. Tuo Adelen biisi on erityisen hyvä siitä, että säkeistöjen aikana haluttaa kävellä mutta kertsi saa juoksemaan. Enempää en jaksaisikaan juosta - vielä.

Hehkutin eilen että menen tänään ryhmäliikuntatunnille, mutta valitettavasti joudun tyytymään vain kuntosaliin. Ryhmäliikuntaa on sellaiseen kellonaikaan, etten tänään pääsekään sinne lähtemään. Huomenna sitten! :) Ihan oikeasti.


3 kommenttia:

  1. Onneksi olkoon pudotuksesta! :) Voi, yhdyn niin tuohon liikuntavermehypetykseen - itsekin tajusin hommailla kunnon takkia ja jumppavaatteita vasta lähiaikoina :D Kummasti vaikuttaa liikuntamotivaatioon! Tuo ota kuva lenkillä- hommeli kuullostaa kivalta, pitäs varmaan itekin tarttua haasteeseen kun joskus flunssasta tokenen :) Lenkkibiiseissä toimii kyllä kaikenmoinen rokki, poppi ja hevi ja välillä jotkut ihan crazyt biisit ku vaikka I like to move it move it :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Se tässä on vähän ongelmana, kun en kuuntele rokkia, poppia enkä heviä niin en tiedä mitään biisejä. :D Musikaalibiisejä ja rakkauslauluja kyllä löytyy! :D No, onneksi puhelimessa on paljon teinivuosienkin musiikkia, niistä saa lenkkilistan tehtyä heti kun jaksaa.

    VastaaPoista
  3. Onnea jumituksen selättämisestä! !

    VastaaPoista