torstai 13. helmikuuta 2014

Vai että puoli kiloa päivässä...

Ongelmani ydin: kasvikset. En pidä salaateista enkä varsinkaan jaksa niitä tehdä. Pakastekasviksia käytän melko paljon, mutta en selvästikään tarpeeksi. Tältä näyttää tämän päivän ruokien osalta Kiloklubin tuomio:

Sekä kasvikset että kuidut saisi vihreälle kun puputtaisi vihreää. Muttaku. Onko kenelläkään hyviä kasvisideoita, mikä olisi maistuvaa ja täyttävää? Itse olen tykännyt syödä esimerkiksi keitettyä parsaa mutta en jaksaisi sitä keittää.

Huomasin juuri sanoneeni muutaman lauseen sisällä jo kahdesti "en jaksa". Aika höpöhöpöä vai mitä? Miten niin en jaksa? Jos paistan kanaa, miksen voi samalla keittää vettä ja törväistä sen parsan sinne kypsymään? En itsekään tiedä vastausta.

Anyway, luulen että ensimmäinen elämäntapamuutokseni voisi olla kasvisten lisääminen ruokavalioon. Melkeinpä voisin jättää perunat ja riisit kokonaan pois ja korvata kasviksilla. Pastaa en onneksi syö juuri koskaan vehnäallergian vuoksi.

Tästä lähdetään! Kasviksia! Ensi viikolla keksin toisen elämäntapamuutoksen, joka todennäköisesti liittyy herkkupäiviin (joita tällä hetkellä ovat perjantai, lauantai JA sunnuntai).

2 kommenttia:

  1. Sait seuraajan. Mulla on kans se ongelma, että painoa pitäisi saada alas päin. Lähtöpaino on muutaman kilon pienempi kuin sulla, mutta mulla on enemmän pudotettavaa, koska normaalipainon saavutan vasta 60 kilossa. Että pudotettavaa riittää. Otan sun blogin motivaattorikseni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihanaa, kiitos! Olen juuri lähdössä salille, pitää raportoida fiiliksiä sen jälkeen. :)

      Poista