perjantai 14. helmikuuta 2014

Ystävänpäivä ja lenkkidilemma

Aamupaino 82kg.

Paino on siis laskenut eilisestä 300 grammaa vaikka söinkin mutakakkua. Tämä rohkaisee ajattelemaan, että pienestä repsahduksesta ei ole haittaa jos muistaa liikkua päivän aikana ja pitää kalorit muuten alhaalla. Helpotti suuresti - ei tarvitse stressata joka kerta kun tekee mieli herkutella. Sen kun herkuttelee pikkuisen ja lähtee sitten lenkille!

Tänään on ystävänpäivä, ja olemme menossa mieheni kanssa hotelliin viettämään romanttista iltaa. Iltaan kuuluu todennäköisesti pizzaa ja karkkia, mutta yritän suhtautua siihen ilolla. Pyrin siihen, että herkuttelen kohtuudella ja ainoastaan tänään - en enää huomenna. Mainitsinkin jo aikaisemmin, että olen tottunut herkuttelemaan ylenmäärin koko viikonlopun, joten siihen on tehtävä muutos!



Tämän päivän osalta myös liikunta jää pois, sillä menemme hotelliin suoraan töistä. Se harmittaa, mutta saanpahan ainakin hyötyliikuntaa sillä että kävelen töistä hotellille ja toivottavasti harrastan hyötyliikuntaa myös hotellissa. Tsihi. :)

Olisi niiiiiin parasta, kun pystyisi heräämään aamuisin puoli tuntia normaalia aikaisemmin ja aloittamaan päivän kävelylenkillä. Siinä saisi jo paljon askeleita kerrytettyä, jolloin illalla ei olisi niin kovaa painetta lähteä pitkälle lenkille askelten kartuttamiseksi. Tämä on ollut minulle aina ongelma, koska rakastan nukkumista. Voin laittaa herätyskellon soimaan aikaisemmin, mutta sitten totean etten jaksakaan ja torkutan kunnes on oikeasti pakko herätä. Onko kenelläkään hyviä vinkkejä tähän? Miten sen takapuolensa saisi liikkeelle heti aamutuimaan?

 

Iloista ystävänpäivää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti